Bitcoin Rise är baserat på grundläggande faktorer medan Ethereum Rise är spekulativ, säger Bloomberg

„Augusti Crypto Outlook“ av Bloomberg avslöjade att Bitcoin-rallyet är mer tillförlitligt än Ethereums, vilket sägs vara „mer spekulativt“.

Bloomberg nyligen släppte sin augusti krypto outlook rapport, som avslöjar att Bitcoin (BTC) rally är baserat på grunder, till skillnad från Ethereum (ETH). Enligt rapporten är Ethereum-rallyet „spekulativt“ medan solida grunder stödjer ökningen i Bitcoin Billionaire.

Bloomberg släpper a månadsvis publicering kallas ‚Bloomberg Crypto Outlook.‘ I augustiutgåvan uttryckte medieföretaget viss otro över ETH: s rally och hänvisade till det som „spekulativt“. Däremot var Bloomberg-publikationen mer positiv mot Bitcoin och den senaste höjningen av kungmyntets pris:

„Ethereum har förlängt fjolårets höjdpunkter och hoppade till en av de topppresterande stora kryptotillgångarna 2020, men vi ser dess rally som mer spekulativt jämfört med den gynnsamma efterfrågan kontra leveransvillkor som stöder Bitcoin.“

Bloomberg talar om prisökning i Ethereum och Bitcoin

I kontrast till ETH och BTC pekade Bloomberg på de guldliknande egenskaper som Bitcoin har och den höga efterfrågan från institutionella uppfinnare. Bloomberg tror att dessa egenskaper spelar betydande och positiva roller i höjningen av Bitcoin pris. Publikationen avslöjade dock orsaken bakom beskrivningen av Ethereums uppgång som spekulativ. Rapporten visade att Ethereum kämpar med „massor av konkurrens från liknande kryptoplattformar och cirka 6000 säljbara mynt.“

Dessutom avslöjade data från DefiPulse.com att DeFi slog hela tiden, ett totalt låst värde på 4 miljarder dollar. Som ett resultat av den senaste tillväxten i DeFi-rymden har Ethereums värde uppskattats. Till och med vissa analytiker jämförde värdesuppskattningen med den tidigare ICO-boom.

I början av juli handlade ETH till $ 225,5 och priset steg kraftigt sedan dess. Enligt CoinMarketCap handlar ETH för närvarande till 395,23 $ med ett marknadsvärde på över 44 miljarder dollar. Tillfällighet, denökainträffade när Ethereum firade sin femårsdag . För närvarande handlar BTC till 11 702,22 dollar med ett marknadsvärde på över 216 miljarder dollar.

Ethereum och Bitcoin konkurrenter

Bitcoin förblir den bästa krypto med sin popularitet, användarbas och marknadsvärde. Trots Bitcoin stora användarbas och popularitet, ökar även andra digitala valutor en massiv och ökande popularitet i kryptovaluta.

EN Rapportera av Investopedia bekräftar, överraskande, att Ethereum är det primära alternativet till bitcoin. Marknadens näst största mynt har vuxit markant under åren med ett imponerande samhälle.

Men när smarta kontrakt utvecklas, blir konkurrensen starkare på DeFi-marknaden. Jaye Harrill, kommunikationschef Quantstamp, berättade Cointelegraph det Cardanokan vara den andra bara till Ethereum i slutet av detta år. Också en annan Rapportera av Investopedia avslöjade Cardano som en av de „fyra blockchain-utmanarna i konkurrens med Ethereum.“

Ethereum

Marknadsdatasamlaren, Messari, rapporterad Ethereum som den mest värdefulla tillgångsklassen 2020. Efter marknadsfallet orsakat av coronaviruspandemin har Ethereum och dess decentraliserade appar fått 130% i årets resultat.

Även den 4 augusti, Ethereum 2.0testnät för flera klienter gick live med över 20 000 validerare. Multiklienttestnet, Medalla, är det första offentliga testnätet förEthereum 2.0 före lanseringen av sin mainnet.