ETHEREUM KAN SNART MÅL $ 800 SOM MAKROMARKEDSSTRUKTUR BYGGER STYRKE

  • Ethereum og det samlede kryptovalutamarkedet har sett enorm volatilitet for sent
  • I går nektet ETH å gå ned til $ 427 før han fant noen sterk støtte som bremset nedstigningen og utløste en skarp rebound
  • Kryptovalutaen har forsøkt å bekrefte $ 450 som et støttenivå de siste dagene, da dette er et avgjørende nivå som må holdes over for at den skal se ytterligere opp.
  • Hvor markedstrendene neste vil i stor grad avhenge av Bitcoin, ettersom Ethereum endelig begynner å bevege seg i takt med referanseindeksen for digital eiendel
  • En næringsdrivende bemerker at han over en makrotidsramme forventer et trekk mot $ 800, noe som gjør disse mikrosvingningene til enkel støy når det gjelder de langsiktige utsiktene.

Ethereum har sporet nøye med Bitcoins prishandling de siste dagene, noe som markerer et stort skifte fra den forrige trenden med å se stagnerende prishandling mens BTC økte høyere.

ETH er nå på vei til å hente opp Bitcoin Evolution gevinster, men for at den skal gjøre det, må den etablere $ 450 som en sterk støttebase.

En handelsmann ser etter at en makro beveger seg opp mot $ 800, og bemerker at han forventer alvorlig oppside i dagene og ukene fremover.

ETHEREUM KRAVERER 450 $ STØTTE SOM KJØPERE GJENT KONTROLL

I skrivende stund handler Ethereum opp over 4% til den nåværende prisen på $ 453. Dette markerer en alvorlig stigning fra de nylige nedturene på $ 427 som ble satt for noen timer siden.

Disse lavene oppstod på grunn av salgspresset som presset Bitcoin fra midten av $ 15.000-regionen ned til et lavt nivå på $ 14.400. Motvinden som ble opprettet av denne bevegelsen, var uoverstigelig for altcoins.

Ethereum har siden slettet alle disse tapene og ser enda sterkere ut enn det var før.

ETTE SANNLIG TIL RALLY MOT $ 800 EVENTUELL KRAVER ANALYST

Mens han delte tankene sine om hvor Ethereum kan utvikle seg over en tidsperiode på mellomlang sikt, forklarte en analytiker at han legger til sine aksjer nå og har til hensikt å selge mellom $ 700 og $ 800.

“ETH: Lagt til en stor bunke ETH ved $ 442 supporttest. Jeg er seriøs med å ikke gå glipp av det endelige store trekket opp til $ 700 til $ 800. Ser etter en pause i forrige rekkevidde ovenfor. Vil spille dette nivå for nivå med stopp under oppføringen min, ”sa han.

Så lenge Bitcoin forblir stabil og Ethereum kan holde over $ 450 før det ukentlige lyset stenger, er det en sterk mulighet for at den snart vil se betydelig lenger opp.