FileCoin går live på Mainnet, der overgår BTC Market Cap

Det efterlængte samfundsdrevne, decentrale lagernetværk , FileCoin (FIL), kom live på mainnet den 15. oktober kl. 14:45 UTC. Projektet har været under udvikling siden 2017 og kunne revolutionere, hvordan brugere køber og sælger ubrugt lager.

I det væsentlige søger Filecoin at bringe data tættere på slutbrugeren i modsætning til traditionelle cloud-netværk . Projektets decentraliserede model ses af mange som et gennembrud i Internets udvikling og fremtiden for datalagring.

Kort efter lanceringen af ​​mainnet understregede en Twitter-bruger og Crypto Youtuber , at FIL, projektets oprindelige token, havde ramt en fuldt udvandet markedsværdi på $ 400 mia. Utroligt nok er dette det dobbelte af markedsværdien for BTC eller mere end hele kryptomarkedet tilsammen.

Bare timer før lanceringen af ​​mainnet afslørede Binance , at den ville anføre mønten i blok 148.888. Det tilbød også investorer, der deponerede FIL i børsen $ 100K i BNB-priser, der skulle fordeles blandt kvalificerede brugere.

FileCoin ser hidtil uset support via børser

Filecoin-projektet har allerede set massiv støtte fra kryptosamfundet. Allerede før lanceringen af ​​mainnet var FIL allerede noteret på to store børser – Kraken og Gemini. Andre topudvekslinger som KuCoin og Huobi havde også afsløret planer om at angive token, da projektmainnet blev lanceret.

Disse tidlige lister er ret bemærkelsesværdige, i betragtning af at børser typisk annoncerer lister efter kryptoprojekter bliver live på deres mainnets. Mange kryptoentusiaster spekulerer i, at de børser, der har noteret mønten, har en dybere forståelse af projektet og derfor er villige til at gøre en undtagelse.

Faktisk vil FileCoin sandsynligvis skabe bølger i kryptosektoren. Ifølge Gemini’s medstifter og administrerende direktør, Tyler Winklevoss, er det decentrale projekt den mest forventede kryptohændelse siden lanceringen af ​​Ethereum og Bitcoin.

Det decentrale lagernetværk har stødt på nogle forsinkelser fra den oprindelige lanceringsdato i midten af ​​2019. Det har dog opretholdt industriens interesse med 230 projekter og 1.000 udviklere, der er klar til at begynde at arbejde på Filecoin efter lanceringen af ​​mainnet.

Desuden deltog omkring 400 minearbejdere fra hele verden i sidste måneds „Space Race“ testnetfase, hvor Filecoin-netværksdatakapaciteten steg drastisk.

Mere om Filecoin-projektet

Et projekt fra Protocol Labs, Filecoin rejste $ 205 mio. I et 2017-tokensalg på CoinList, hvilket satte rekord for de mest rejste i en ICO på det tidspunkt.

”I Filecoin-modellen bliver datalagring en markedsplads, hvor alle kan betale for adgang til lagring eller tjene indtægter ved at give adgang til datalagring. I stedet for 5 udbydere, der ejer hele datalagringsmarkedet, er de økonomiske fordele ved datalagring spredt over hele verden, ”forklarede et CoinList-indlæg.

Det decentrale projekt introducerer nu et spændende alternativ til eksisterende centraliserede cloudlagertilbud såsom Amazon Web Services (AWS) eller Azure.